• Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit spanplafonds
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Badkamerplafonds

Optimaal genieten van een spanplafond in uw badkamer

Wilt u een renovatie uitvoeren voor uw badkamer plafond. Of wilt u de schoonheid ervaren van een spanplafond op maat? Wij adviseren u graag voor een spanplafond op maat zodat u niet alleen kunt genieten van een onderhoudsvriendelijk plafond maar ook van een optimale sfeerbeleving. Dreamplafonds heeft al jaren ervaring met badkamerplafonds, dus kunnen wij u als geen ander adviseren voor in oplossing in uw badkamer.

Badkamerplafonds

Een spanplafond in de badkamer geeft een strak en schoon gevoel. Door het uitvoeren van een goed verlichtingsplan is het mogelijk om de gehele badkamer goed uit te lichten. Hierbij kan ook gewerkt worden met dimbare spots zodat wanneer u in bad ligt u het licht kan aanpassen.

Een spanplafond heeft geen onderhoud nodig. Je kan deze simpel met een doek afnemen waardoor de badkamer in korte tijd schoongemaakt kan worden.

Heeft u een speciale kleur tegels dan kan het spanplafond hier ook op aangepast worden. Daarnaast kan het spanplafond in hoogglans en mat geleverd worden of een combinatie van beide.

Kwaliteit Spanplafond

Een spanplafond is van uitstekende kwaliteit. U heeft geen onderhoud meer! Bij Dreamplafonds Heino krijgt u bij uw spanplafond een kwaliteitscertificaat waarmee u 5 jaar garantie heeft

enthousiast geworden over onze spanplafonds?

En wilt u meer informatie of heeft u een vraag over DreamPlafonds?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Al sinds 1989 advies en montage voor kwalitatief hoogwaardige spanplafonds

Dreamplafonds heeft als doel; het leveren van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct waarbij de klant meer dan tevreden kan genieten van een optimale sfeerbeleving.

Om deze doelstelling te behalen ondersteunen we onze klanten bij het maken van een goede keuze, zorgen we voor montage door monteurs met jarenlange ervaring en blijven we in contact met onze klanten om de kwaliteit te borgen.

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een offerte op.

Offerte aanvragen