• Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit spanplafonds
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Spanplafonds

Plafond voor u maat

Een spanplafond is voor vrijwel iedere woning geschikt. Onze adviseur komt graag bij u langs om te kijken of en welke mogelijkheden er zijn.

Wat is een spanplafond eigenlijk?

Een spanplafond is een ideaal product om uw bestaande plafond mee af te werken. Heeft u een standaard systeemplafond of bent u het zat om tegen schrootjes aan te moeten kijken? Geen probleem, een spanplafond wordt namelijk vlak (zo’n 3,5 centimeter) onder uw bestaande plafond doorgespannen waardoor het resultaat een super strak en mooi afgewerkt plafond is.
Daarnaast gaat een spanplafond vele jaren mee en vergt het weinig tot geen onderhoud. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het na een aantal jaren gaat schilferen of bladderen; het materiaal waarvan een spanplafond gemaakt wordt kan dit namelijk helemaal niet.

Waar is een spanplafond van gemaakt?

Een Dreamplafonds-spanplafond bestaat uit hoogwaardige kwaliteitskunststof. De cadmiumvrije kunststof komt uit Europa, waar al veel langer interieurs verfraaid worden met dit soort plafonds. Onze jarenlange ervaring (sinds 1989) gecombineerd met voortdurende kwaliteitscontroles staan garant voor een goed en duurzaam product.

enthousiast geworden over onze spanplafonds?

En wilt u meer informatie of heeft u een vraag over DreamPlafonds?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waar kunnen onze spanplafonds geplaatst worden?

De mogelijkheden voor het plaatsen van spanplafonds zijn ongekend. Het kan namelijk in iedere ruimte worden gemonteerd. In vochtige ruimtes hoeft u niet bang te zijn dat er vocht- of schimmelplekken ontstaan. Een Dreamplafonds-spanplafond wordt namelijk behandeld met biociden waardoor de schimmels, algen en bacteriën geen kans meer krijgen.
Spanplafonds kunnen ook veilig op schuine wanden of schuine plafonds worden gemonteerd, bijvoorbeeld op een zolder. Heeft u een dakkapel? Ook hier vormt het geen probleem om spanplafonds op de zogenaamde ‘wangen’ (zijkanten) te plaatsen.

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een offerte op.

Offerte aanvragen