• Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit spanplafonds
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Historie van ons bedrijf

Sinds 1989 expert op het gebied van onderhoudsvrije spanplafonds

In juni 1988 besloot Sem Oosterink om het pad van het eigen ondernemerschap te bewandelen. Zijn jarenlange ervaring werd verankerd binnen ‘Plafondvakbedrijf Salland’, waarbij meteen de merknaam Plavita werd geregistreerd.

Uiteraard was het hard werken om een goede naam en reputatie op te bouwen en te behouden. Na een jaar of 8 volgde één van de kronen op het werk. Plafondvakbedrijf Salland werd namelijk uitgenodigd om zichzelf te presenteren in de showroom van Eijerkamp in Zutphen.

Dreamplafonds

Vrij snel daarna werd de nieuwe naam DreamPlafonds gelanceerd, een gevolg van de samenwerking met de firma Te Hennepe in Rheden. De naamregistratie DreamPlafonds is in handen van Bernard Blom uit Heino, die in april 2005 het bedrijf overnam van Sem Oosterink. Onder zijn bewind heeft het bedrijf een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en daarvan profiteert zowel de particulier als het bedrijfsleven.

Was er in de begintijd nog sprake van plinten of sierlijsten aan het spanplafond; tegenwoordig zie je helemaal geen randafwerking meer. Ook in de plafondverlichting zijn reuzensprongen gemaakt: van gloeilampen naar halogeen en van halogeen naar Ledverlichting. De (warme) lakplafonds vormen nog steeds wel een belangrijke pijler onder het bedrijf, maar ondertussen hebben ook de (koude) printplafonds en wandafwerking met prints hun intrede gedaan.

Wat opvalt, is dat DreamPlafonds alles in eigen beheer regelt. Het advies, het verkoopgesprek en de installatie; het is allemaal in handen van vakmensen die allen een gedegen opleiding hebben gevolgd.

enthousiast geworden over onze spanplafonds?

En wilt u meer informatie of heeft u een vraag over DreamPlafonds?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een offerte op.

Offerte aanvragen