• Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit spanplafonds
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Klant Beoordelingen

over dreamplafonds

Familie van Rijn
18 oktober 2019
9,0 / 10

Goede service

Wilde langs deze weg jullie nog hartelijk bedanken voor de goede service van jullie. Ook na een aantal jaren dat het spanplafond erin zit. Dhr Blomm zei toendertijd eenmaal een klant altijd de service. Dit komen jullie zeker na. Nogmaals hartelijk dank, de plafond zit er weer strak en mooi in.

Familie Scholten
21 mei 2019
10,0 / 10

Heel netjes en vakbekwaam

Ivm met de verbouwing van de badkamer opzoek gegaan naar een spanplafond. Hier en daar het internet afgezocht en uiteindelijk terecht gekomen bij Dreamplafond in Heino.

Hier werden we heel fijn geholpen door Bernhard, hij gaf ons prima advies en ook de prijs konden we prima mee leven. Direct afsprak gemaakt voor installatie.

Op de afgesproken dag was de specialist (Cor) de aangewezen man om ons plafond op te knappen. Ter plekke konden we nog kiezen waar we precies de lichtpunten wilden hebben maar hier heeft hij wel e.e.a. in bijgestuurd. Dat was achteraf ook een betere keuze.
Alles heel netjes en vakbekwaam (zover ik dit kan beoordelen) aangebracht.
Ook heel netjes gewerkt, geen rommel alles netjes afgedekt etc. Top.

Mochten we de kamer ook op willen knappen dan weten we waar we heen moeten ;-)

Theo
17 juli 2018
9,0 / 10

Het ziet er allemaal prachtig uit!

Het ziet er allemaal prachtig uit!

Complimenten voor het vakwerk en ook de inzet van de drie medewerkers.
Roelof en Cor zijn ervaren, vriendelijk en klant/servicegericht. Ook de Joran
maakte op ons een prettige en betrokken indruk.

Familie Manneke
17 juli 2018
10,0 / 10

geweldige reparatie

Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor de geweldige reparatie.
Een plafon na zoveel jaren, onder garantie komen maken is niet
vanzelfsprekend.
Verder een speciale dank aan Cor, vakkundig, schoon en zeer symphatiek, een
wandelende reclame voor jullie bedrijf.
De woonkamer en daarmee het huis, ziet er neens veel beter uit.

Nogmaals bedankt voor jullie uitstekende service.

Familie Brunink, Hardenberg
24 maart 2017
9,0 / 10

We zijn super tevreden en wie ook bij ons binnen komt, het is één en al verbazing

Dreamplafonds Heino heeft onze kamer en hal voorzien van een spanplafond. Roelof heeft 4 dagen bij ons gebivakkeerd. Een grote kamer met veel hoeken en een ronding bij de schoorsteen was een uitdaging. Maar Roelof draait zijn hand er niet voor om. Wat een vakman! Roelof is timmerman, elektricien en stoffeerder in één persoon. En het resultaat mag er zijn. Bijna 30 jaar hebben we tegen een schrootjes plafond aan gekeken. Dit hadden we eerder moeten. We zijn super tevreden en wie ook bij ons binnen komt, het is één en al verbazing. Hoe komen jullie tot zo iets en wie heeft dit voor jullie gedaan zijn een paar vragen. Dus u snapt wel dat wij iedereen Dreamplafonds uit Heino kunnen aanbevelen.

Familie Dijkstra, Zwolle, Overijssel
15 maart 2017
8,0 / 10

Enthousiast

In onze patiobungalow met houten kap lieten wij augustus 2001 een spanplafond aanbrengen. Niet wetende dat zo’n dreamplafond, naast verfraaiing van de kamer, ook nog energie besparend is.

Wij kwamen daar achter doordat een lampje van een spotje moest worden vervangen. Dit was in de winter, en bij de opening voelde je de koude lucht. Eerder hadden wij altijd een koude trek langs de muur, sinds het spanplafond is het echt behaaglijk op elke plaats in de kamer. Ook na tien jaar zijn wij nog steeds even enthousiast en tevreden als in het begin met ons dreamplafond. Een fraaie – en isolerende – investering.

Familie Beuker, Noord-Holland
18 februari 2017
9,0 / 10

meer dan waard

Mijn hele huis is opgeknapt door het plafond. Ik had een schrootjesplafond waardoor mijn huis vrij donder leek. Nu met het dreamplafond is het gehele huis lichter. En door de lijst aan de zijkant heb ik het klassieke effect in mijn huis terug (ik heb een ouderwetse kamer-en-suite woning). Prachtig!

Daarnaast heb ik ook het proces als bijzonder plezierig ervaren. Zeer professioneel en prettig. Ik had er geen omkijken naar. Binnen drie dagen was alles geplaatst, ik had helemaal geen rotzooi en ook de persoon die het plaatste was erg plezierig om in mijn huis te hebben. En het resultaat is super.

Dus ja, ik kan het zeker aanraden. Het is de investering meer dan waard!

Familie Bouwhuis, Zwolle
17 februari 2017
8,0 / 10

Wij zijn super tevreden met het resultaat en hopen er nog vele jaren van te mogen genieten!

Wij hebben 3 jaar geleden ons huis verbouwd en daarbij hebben wij in onze huiskamer, keuken, hal en badkamer spanplafonds laten plaatsen. Op goed advies van Bernard hebben wij mat en hoogglans plafonds laten plaatsen, en wij zijn er zeer tevreden over. Ook hadden wij 3 jaar geleden met behulp van Bernard een lichtplan gemaakt, en ook die was naar volle tevredenheid. Nu hebben wij een tijd geleden de inrichting veranderd en daardoor hadden wij geen licht meer boven onze eetkamertafel, we hadden allerlei mogelijkheden bedacht om dit probleem aan te pakken,omdat wij dachten dat het plafond niet meer aangepast kon worden. Toch voor de zekerheid contact gezocht met Dreamplafonds, en het verbaasde ons om te horen dat het geen enkel probleem was om een hanglamp op te hangen. Ze zijn langs geweest om de situatie te bekijken en een paar weken later is het gerealiseerd, wij zijn super tevreden met het resultaat en hopen er nog vele jaren van te mogen genieten! Mocht u nog twijfelen aan een spanplafond, dan zullen wij het u zeker aanraden.

Familie Hof, Friesland
14 februari 2017
9,0 / 10

Kortom wij kunnen DreamPlafonds en zijn medewerkers bij iedereen aanbevelen

Onze droom is in ieder geval uitgekomen nu de stofwolken opgetrokken zijn. Razende Roelof en zijn maat Cor hebben een geweldige metamorfose teweeg gebracht en hun vakmanschap is inderdaad geweldig. Bovendien hebben wij ook verbaal genoten van hun aanwezigheid. Kortom wij kunnen DreamPlafonds en zijn medewerkers bij iedereen aanbevelen.

Familie Gerard, Zuid-Holland
9 februari 2017
9,0 / 10

Bedankt!

Hierbij willen we u laten weten dat wij bijzonder zijn ingenomen met ons nieuwe Dream plafond. Zowel met uw advies als met de uitvoering hiervan zijn we zeer tevreden. Het is helemaal geworden van wat wij er van verwacht hadden.

Ook willen we graag uw monteur Roelof een compliment geven voor de bekwame wijze waarop hij het plafond heeft aangebracht. Zijn mannier van werken en het meedenken voor een goed resultaat hebben we erg gewaardeerd.

Nogmaals bedankt.

Familie Breden uit Vaassen, Overijssel
5 februari 2017
9,0 / 10

Ontzettend tevreden

Wij zijn ontzettend tevreden met ons nieuwe spanplafond in onze woonkamer en keuken. Wij hadden een plafond met balken en ons huis heeft een totale metamorfose ondergegaan door het aanbrengen van een spanplafond.

Lamberth en Irma, Gelderland
1 februari 2017
9,0 / 10

Denken mee en geven waar nodig nog adviezen. Dikke pluim!

Na het plaatsen van het spanplafond in onze woonkamer en keuken willen we jou en de monteurs Cor en Roelof bedanken voor jullie inzet. We hebben Deamplafonds als een klantvriendelijk bedrijf ervaren en de monteurs als echte vakmensen. Na een volledige verbouwing van de benedenverdieping moest als laatst het plafond aangebracht worden. Je weet niet wat je ziet wanneer het plafond al na 2 dagen volledig afgewerkt erin zit. Echt schitterend. De monteurs werken zeer netjes en vakkundig. Denken mee en geven waar nodig nog adviezen. Dikke pluim! Ook de beloofde service van jou, Bernard, maak je zeker waar. We willen dan ook het hele team bedanken voor de heel prettige samenwerking.

Familie Meulenkamp, Overijssel
23 januari 2017
9,0 / 10

Vol lof

Wij willen jou bedanken voor het goede en duidelijke advies voor het kiezen van een spanplafond in onze badkamer. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat juist omdat het zwart-hoogglans is, dit geeft een heel bijzondere uitstraling aan onze badkamer.

Ook de samenwerking met de monteur [Roelof] was zeer prettig, een man die zijn vak verstaat en aan een half woord genoeg heeft om tot een mooi en goed eindresultaat te komen. Alle lof voor uw bedrijf.

Familie Kaspers te Delden, Overijssel
18 januari 2017
10,0 / 10

Een aanrader

DreamPlafonds heeft bij ons sinds 2009 diverse ruimtes voorzien van een spanplafond. Dit naar volle tevredenheid. Bernard Blom, eigenaar en tevens aanspreekpunt, kwam met simpele en praktische oplossingen en dit geeft je meteen een vertrouwd gevoel. Ook tussentijds kon je hem altijd raadplegen voor een advies. De beide monteurs Roelof en Cor zijn echte vakmensen. Samenvattend; een echte aanrader.

Paul en Loes, Utrecht
16 januari 2017
9,0 / 10

Prima advies!

Onlangs hebben wij gekozen voor een spanplafond van DreamPlafonds. De manier waarop Bernard advies gaf en meedacht, sprak ons erg aan. We wisten er weinig van en dan is het prettig met een vakman te praten die je kan helpen de juiste keuzes te maken.

Familie Kogelman
22 december 2016
9,0 / 10

GEWELDIG!

Onze huiskamer, keuken, hal en toilet zijn door jullie voorzien van een spanplafond. In één woord: GEWELDIG! Onze woning heeft er een compleet andere uitstraling door gekregen. Het plafond word vakkundig geplaatst door zeer vriendelijke mensen die ook meedenken en met oplossingen komen waar je zelf niet aan zou denken.

Mochten er mensen zijn die net als wij twijfelden tussen stukadoren en een spanplafond: Niet doen, een spanplafond geeft zoveel meerwaarde door het strakke uiterlijk en de ingebouwde verlichting, ventilatie, rookmelders e.d.

Ons adres is bij DreamPlafonds bekend, mochten mensen willen kijken, dat kan altijd.

Over een paar jaar de badkamer, ik weet wel wie ik ga bellen!

Familie van Essen, Groningen
5 december 2016
10,0 / 10

Goede service en zeer snel

Al een tijdje liepen we te dubben over onze badkamer: er mankeert nog niks aan, behalve het plafond. Daar moet echt wat aan gebeuren. Maar ja, eerst slopen en wat dan? Gips, schroten? Tot de tip over DreamPlafonds binnen kwam. Nooit van gehoord, nooit iets van gezien.

We gingen kijken bij iemand in de buurt en vroegen een offerte aan. Dat was eerst wel even schrikken, maar als je ziet wat het is geworden. De badkamer lijkt wel helemaal nieuw en dat in 1 dag tijd. Nu maar hopen dat we er nog heel lang plezier van mogen hebben.

Familie Terpstra, Friesland
25 november 2016
10,0 / 10

Bedankt voor het mooie plafond

Via deze weg willen we u en uw collega nog even bedanken voor de snelle actie die is ondernomen na ons vorige mailtje. We kunnen niet anders zeggen dan dat jullie inderdaad de service leveren die beloofd wordt. We zijn erg blij met onze plafonds en we zullen uw bedrijf zeker aanraden in onze omgeving.

Nogmaals bedankt!!!

Familie Hooijer, Drenthe
26 oktober 2016
9,0 / 10

zeer klantvriendelijk

In 2009 zijn in ons huis meerdere spanplafonds geplaatst. Het betreft slaapkamers en de vide, alle met schuin dak en een nokhoogte van 6 meter. Tevens 1 badkamer. Wij hebben voor mat en hoogglans gekozen. De manier van werken hebben wij als zeer klantvriendelijk ervaren. Het resultaat is een super strak plafond!

Ook zijn er extra lichtpunten door DreamPlafonds aangebracht en is een schakeling gewijzigd. Dit allemaal tot grote tevredenheid. Als u er over denkt om door DreamPlafonds een spanplafond te laten plaatsen maar toch nog een resultaat in de praktijk wilt zien; dat kan. Ons adres is bij DreamPlafonds bekend.

Marianne, Gelderland
16 oktober 2016
10,0 / 10

Fantastisch

Bij thuiskomst, een half uur geleden, was de verrassing enorm! Ik wilde je absoluut laten weten dat ik het plafond er prachtig uit vindt zien. Een hele verbetering voor mijn badkamer.

Ik wil je bedanken dat je het, ondanks je drukke december maand, toch nog hebt kunnen realiseren.

Geef ook mijn dank door aan “uitvoerder” Cor. Hij heeft het fantastisch gedaan.

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een offerte op.

Offerte aanvragen