• Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit spanplafonds
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Plafond bekleding

Een print naar eigen smaak

Plafond bekleding

Bent u zat van het standaard en wilt u graag wat anders? Dan heeft Dreamplafonds de perfecte oplossing voor u. Een printplafond, een plafond bekleding die u zelf kiest. U kiest zelf uw print en laat dit afdrukken op een doek, wij spannen dit doek voor u net als een spanplafond. Er zijn talloze mogelijkheden. Dreamplafonds kan u ook helpen met de bekleding van uw wanden

enthousiast geworden over onze spanplafonds?

En wilt u meer informatie of heeft u een vraag over DreamPlafonds?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sinds 1989 expert op het gebied van onderhoudsvrije spanplafonds.

Dreamplafonds heeft als doel; het leveren van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct waarbij de klant meerdan tevreden kan genieten van een optimale sfeerbeleving.

Om deze doelstelling te behalen ondersteunen we onze klanten bij het maken van een goede keuze, zorgen we voor montage door monteurs met jarenlange ervaring en blijven we in contact met onze klanten om de kwaliteit te borgen.

Een spanplafond van Dreamplafonds heeft namelijk een dusdanige kwaliteit dat het meer dan 20 jaar mee gaat. Een kosten efficiënte investering maar door de hoge mate van kwaliteit is het essentieel dat de klant goed wordt ondersteund bij het bepalen van kleur, afwerking en heel belangrijk; een verlichtingsplan.

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een offerte op.

Offerte aanvragen