• Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit spanplafonds
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Plafond LED

Breng milieubewust sfeer in huis!

Plafond LED

Een donkere kamer kunt u omtoveren in een zonnige woonkamer, een badkamer kan een zee van licht worden en een keuken een stralend middelpunt. ‘Maar dan zit ik wel met allemaal snoeren en rails over het plafond’ zult u misschien zeggen. Met DreamPlafonds is dit probleem verholpen.

DreamPlafonds werkt de snoeren onzichtbaar weg achter het spanplafond. En het licht schijnt daar waar u het wenst, onafhankelijk van de plaats van de lichtaansluitingen. Bovendien wordt de verlichting snel en vakkundig voor u aangebracht. U kunt uw huidige verlichting herplaatsen, maar u kunt ook halogeen of LED spots kiezen uit ons uitgebreide assortiment.

enthousiast geworden over onze spanplafonds?

En wilt u meer informatie of heeft u een vraag over DreamPlafonds?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verlichtingsplan

Of u nu kiest voor klassiek, tijdloos, romantisch of moderne strakke halogeenverlichting, DreamPlafonds heeft de plafondverlichting die bij u past. Voor een verlichtingsplan op maat belt u: (0572) 394599. Halogeen heeft het voordeel dat het zowel functioneel als sfeer licht kan brengen. Vaak wordt een halogeen spotje gebruikt om bijvoorbeeld een schilderij aan te lichten. Al dan niet gedimd. Tevens leveren wij spotjes voorzien van led verlichting.

“Licht geeft ruimte expressie. Licht creëert sfeer, brengt accenten aan en geeft cachet. Vandaar dat licht ook wel de vierde dimensie wordt genoemd. Gevoelens van vrolijkheid, romantiek en gezelligheid zijn voor een groot deel afhankelijk van licht.”

Sinds 1989 expert op het gebied van onderhoudsvrije spanplafonds.

Dreamplafonds heeft als doel; het leveren van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct waarbij de klant meerdan tevreden kan genieten van een optimale sfeerbeleving.

Om deze doelstelling te behalen ondersteunen we onze klanten bij het maken van een goede keuze, zorgen we voor montage door monteurs met jarenlange ervaring en blijven we in contact met onze klanten om de kwaliteit te borgen.

Een spanplafond van Dreamplafonds heeft namelijk een dusdanige kwaliteit dat het meer dan 20 jaar mee gaat. Een kosten efficiënte investering maar door de hoge mate van kwaliteit is het essentieel dat de klant goed wordt ondersteund bij het bepalen van kleur, afwerking en heel belangrijk; een verlichtingsplan.

Dienstverlening

Onze dienstverlening is onder te verdelen in de volgende onderwerpen:

  • Advies / Binnenhuis architectuur m.b.t. spanplafonds
  • Realisatie verlichtingsplan
  • Montage spanplafonds
  • Montage verlichting
  • Montage sierlijsten en ornamenten

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een offerte op.

Offerte aanvragen