• Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit spanplafonds
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Plafond renoveren

ultra modern en strak plafond

Al enige tijd ontevreden over de kwaliteit van uw plafond? Of is het tijd om te gaan sauzen? Denk dan eens na over een duurzame oplossing door uw plafond renoveren met een spanplafond.

Plafond renoveren

Om uw plafond te renoveren is het zinvol om na te denken welke doelstellingen u hiermee heeft. Bent u in staat om het plafond bijvoorbeeld netjes te sauzen. Is het materiaal geschikt zodat er geen scheuren ontstaan? Op het moment dat u niet elke 3 jaar het plafond wilt vernieuwen is de investering voor een spanplafond meer dan rendabel. De kwaliteit is dermate hoog dat er geen kleurverlies is en bij veel van onze klanten hebben we gemerkt dat het minstens 20 jaar mee gaat. Het plafond renoveren met een spanplafond is daarmee kostenefficiënt en zorgt ervoor dat u uw kostbare tijd op een voor u zinvolle manier kan inzetten.

enthousiast geworden over onze spanplafonds?

En wilt u meer informatie of heeft u een vraag over DreamPlafonds?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoeveel kost een spanplafond?

Een prijs per vierkante meter is voor ons onmogelijk om in algemeenheid te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van de ruimte en uw wensen. Denk hierbij aan de hoeveelheid hoeken, het type sierlijst of het verlichtingsplan?

Wij geloven in onze kwaliteit en vakmanschap en daarom beoordelen we de ruimte altijd zelf. Op deze manier kunnen we u altijd voorzien van een advies op maat en zorgen wij ervoor dat u de juiste informatie heeft om een goede keuze te maken voor een plafond waarvan u vele jaren kan genieten.

Advies op maat?

Geïnteresseerd geraakt en wilt u ook een advies op maat? Neem contact met ons op via 0572-394599 of per mail op info@dreamplafonds.nl. Ons vakmanschap en meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van spanplafonds en verlichtingsplannen zal u doen overtuigen van de kwaliteit en mogelijkheden die een spanplafond u kan bieden. Een plafond renoveren was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een offerte op.

Offerte aanvragen