• Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit spanplafonds
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Spanplafond Drenthe

ultra modern en strak plafond

Op zoek naar een ultra modern en strak plafond? Dan is een spanplafond Drenthe voor u een juiste keuze. Een spanplafond biedt zoveel voordelen ten opzichte van traditionele plafonds. Nooit meer witten en altijd een strak uiterlijk. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om een plafond geheel op maat te realiseren. Denk hierbij aan een gedegen verlichtingsplan. Licht is namelijk zeer bepalend voor uw humeur. En waar wil je je nu beter thuis voelen dan thuis?

Spanplafond Drenthe

Wij adviseren u graag bij de keuze van een nieuw plafond of bij de renovatie van een bestaand plafond. Zodra Dreamplafonds een spanplafond aan u levert zult u merken dat kwaliteit en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staan. We zijn dan ook pas tevreden zodra u tevreden bent.

Bij Dreamplafonds heeft u ruime keuze aan sierlijsten, verlichting en we kunnen er zelfs voor zorgen dat u een optimaal akoestische absorptie bereikt van geluid d.m.v. speciale akoestische spanplafonds.

enthousiast geworden over onze spanplafonds?

En wilt u meer informatie of heeft u een vraag over DreamPlafonds?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inspiratie opdoen?

Omdat wij als geen ander weten dat zien doet geloven hebben wij bij Seine Wonen (Moleweg 2 te Heino) een complete showroom met verschillende mogelijkheden uitgelicht. Denk hier aan verschillende verlichtingen, plafond-ornamenten, sierlijsten. Maar ook aan diverse kleuren spanplafonds in hoogglans en matte finish.

In ons projectenoverzicht kunt u een aantal van onze projecten inzien:

Nog niet overtuigd?

Bekijk ook onze veelgestelde vragen en neem vrijblijvend contact met ons op! We zullen u voorzien van praktische informatie zodat u een keuze kan maken waar u de komende jaren gelukkig van wordt. Spanplafonds van Dreamplafonds hebben de kwaliteit waar u naar zoekt.

Bel 0572-394599 voor meer informatie

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een offerte op.

Offerte aanvragen