• Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit spanplafonds
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

verlaagd plafond

ontdek de voordelen

Bent u er zat van om tegen dat ruwe balkenplafond aan te kijken, dan heeft Dreamplafonds de perfecte oplossing voor u: een verlaagd plafond. Hiermee brengt u niet alleen meer sfeer in huis maar u krijgt ook een betere isolatie.

Spanplafonds / Verlaagd plafond

Een spanplafond is een plastic doek dat gespannen wordt over de gehele oppervlakte van de ruimte, dit doek kan in een matte of hoogglans versie geleverd worden. De voordelen van een spanplafond zijn er zeker!
Men hoeft nooit meer onderhoud te plegen aan het plafond. Als het doek toch vies wordt kan men dit gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek. Het 2e voordeel is dat een spanplafond de akoestiek kan verbeter, oftewel het geluidsniveau daalt. Dreamplafonds zal alles voor u regelen zodat u optimaal kunt genieten van uw verlaagd plafond

enthousiast geworden over onze spanplafonds?

En wilt u meer informatie of heeft u een vraag over DreamPlafonds?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

AL SINDS 1989 ADVIES EN MONTAGE VOOR KWALITATIEF HOOGWAARDIGE SPANPLAFONDS

Dreamplafonds heeft als doel; het leveren van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct waarbij de klant meerdan tevreden kan genieten van een optimale sfeerbeleving.

Om deze doelstelling te behalen ondersteunen we onze klanten bij het maken van een goede keuze, zorgen we voor montage door monteurs met jarenlange ervaring en blijven we in contact met onze klanten om de kwaliteit te borgen.

Een spanplafond van Dreamplafonds heeft namelijk een dusdanige kwaliteit dat het meer dan 20 jaar mee gaat. Een kosten efficiënte investering maar door de hoge mate van kwaliteit is het essentieel dat de klant goed wordt ondersteund bij het bepalen van kleur, afwerking en heel belangrijk; een verlichtingsplan.

Wij helpen u graag met uw keuze!

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een offerte op.

Offerte aanvragen