• Persoonlijk advies op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit spanplafonds
  • U blijft altijd onze klant, ook na oplevering!

Verlichting plafond

Breng sfeer in uw woning!

Verlichting plafond

Een donkere kamer kunt u omtoveren in een zonnige woonkamer, een badkamer kan een zee van licht worden en een keuken een stralend middelpunt. ‘Maar dan zit ik wel met allemaal snoeren en rails over het plafond’ zult u misschien zeggen. Met DreamPlafonds is dit probleem verholpen.

DreamPlafonds werkt de snoeren onzichtbaar weg achter het spanplafond. En het licht schijnt daar waar u het wenst, onafhankelijk van de plaats van de lichtaansluitingen. Bovendien wordt de verlichting snel en vakkundig voor u aangebracht. U kunt uw huidige verlichting herplaatsen, maar u kunt ook halogeen en LED spots kiezen uit ons uitgebreide assortiment.

enthousiast geworden over onze spanplafonds?

En wilt u meer informatie of heeft u een vraag over DreamPlafonds?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verlichtingsplan

Of u nu kiest voor klassiek, tijdloos, romantisch of moderne strakke halogeenverlichting, DreamPlafonds heeft de plafondverlichting die bij u past. Voor een verlichtingsplan op maat belt u: (0572) 394599. Halogeen heeft het voordeel dat het zowel functioneel als sfeer licht kan brengen. Vaak wordt een halogeen spotje gebruikt om bijvoorbeeld een schilderij aan te lichten. Al dan niet gedimd. Tevens leveren wij spotjes voorzien van LED verlichting. LED verlichting is zeer energiezuinig en tegenwoordig best betaalbaar.

“Licht geeft ruimte expressie. Licht creëert sfeer, brengt accenten aan en geeft cachet. Vandaar dat licht ook wel de vierde dimensie wordt genoemd. Gevoelens van vrolijkheid, romantiek en gezelligheid zijn voor een groot deel afhankelijk van licht.”

Bekijk de dreamplafonds
video voor het complete werkproces

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een offerte op.

Offerte aanvragen